Средно училище “Гео Милев” Варна

Иновативно училище
Училище с традиции в чуждоезиковото обучение

На добър час випуск 2024

15.05.2024  |   Новини
       Средно училище „Гео Милев”  изпрати своите абитуриенти.
       Младите хора, които днес  чуха за последен път училищния звънец са по-специални.  XII „а“ клас,  с класен ръководител Снежанка Пометкова,  е първият випуск  с профилирано обучение „Природни науки“. Учениците от  XII „б“ , с класен ръководител Десислава Стоянова, са първите които се дипломират  от професионална паралелка със специалност „Рекламна графика“.
        Всяка година този ден е наситен с много емоции за учениците, за техните учители , за родителите. Сълзите са от радост и малко тъга, усмивките са на всяко лице, сърцата туптят в един ритъм.
        Празникът започна с приветствие на директора Албена Павлова, която изрази увереност  в успехите, които очакват младите хора и им припомни, че оттук нататък е тяхна отговорността за всичко, което се случва в живота им. Да бъдат силни, да следват мечтите си, да вярват в себе си им пожелаха и техните класни ръководители, които пет години са били до тях и са споделяли израстването им, вълненията, страховете и надеждите. С благодарност и топлота бяха изпълнени думите на учениците към техните учители, които в знак на уважение и обич получиха цвете. По традиция дванадесетокласниците  предадоха наследството на следващите зрелостници и техни приятели- учениците от XI „а” и от XI „б” клас.
         Директорът отличи с грамоти   най-добрите ученици. Неделина Колева от  XII „а“ клас и Теодора Михайлова от XII „б“, учили в училището от първи клас и постигнали отличен успех по време на цялото обучение, по решение на педагогическия съвет, получиха грамоти и парична награда.
         С много пожелания „На добър час“, традиционното броене до 12 и десетки  балони във въздуха първият „специален випуск“ от  СУ „Гео Милев” завърши последния си училищен ден.

                                                                                         УСПЕХ  МОМИЧЕТА И МОМЧЕТА ОТ  ВИПУСК 2024!!!