Средно училище “Гео Милев” Варна

Училище с традиции в чуждоезиковото обучение

Гордост за училището

01.10.2018  |   Новини
       Симеон Братанов, Мартин Петков и Сабри Бекир от VII „з”  клас  са  извършили честна и достойна постъпка. Те са намерили чанта с пари и документи и са я предали в Трето РПУ – Варна. По този повод Калина Михайлова, която е притежателка на вещите е изпратила благодарствено писмо до директора на училище „Гео Милев”. В него се казва:
      „Освен огромната ми благодарност към Симеон, Мартин и Сабри за това, че ми спестиха куп главоболия, искам да изразя искрената си радост, че в това време, в което добротата, смелостта и отговорността са рядкост, в което нормалните човешки отношения са лукс, а естествената реакция да помогнеш и да бъдеш съпричастен - изисква усилия, срещнах точно тези момчета и техните родители. Сигурна съм обаче, че за да бъдат те такива, много голяма тежест има социалната среда в училище. Затова се обръщам към Вас и Вашия екип с благодарност, че успявате да възпитавате млади хора с характер.
      Искрено се надявам тази благодарност да стигне до много хора, защото подобни малки жестове носят голямо значение, носят светлина, радост и смисъл!
     
С най-голямо уважение,
Калина Михайлова”

 
Днес в сутрешния блок на телевизия  bTV беше излъчен репортаж за учениците от  VII „з”, който може да видите тук:

https://btvnovinite.bg/bulgaria/uchenici-nameriha-chanta-s-pari-i-dokumenti-i-ja-varnaha-v-policijata-video.html